Шановні споживачі АТ «Херсонська ТЕЦ»!

Від: 11 Лютого, 2021

Ми раді Вас вітати на оновленій версії сайту товариства.

Для Вашої зручності ми передбачили розділ «Кабінет користувача», де споживачі категорії «населення» можуть ознайомитися з нарахуваннями за теплову енергію, завантажити квитанцію для оплати, сплатити онлайн через додаток «Приват24». Як і раніше, сплатити за послуги опалення можна за адресами пл. Павла Дубинди, 3, пр. 200 років Херсона, 7-А, вул. 49 Гвардійської дивізії, 18-А та у відділеннях «Укрпошти». Також в кабінеті користувача доступна Служба підтримки абонентів, яка надає консультації з питань роботи розділів сайту, нарахувань за теплову енергію, тощо.

Юридичні особи та особи, уповноважені за передачу показань будинкових приладів обліку теплової енергії, пройшовши реєстрацію у вкладці «Для підприємців»,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

можуть онлайн вносити показання вузлів комерційного обліку теплової енергії.

 

 

 

 

 

 

 

Для цього Вам одноразово необхідно звернутися до Служби збуту теплової енергії (пл. Павла Дубинди, 3, каб.1) для отримання доступу до сервісу внесення показань.

❗️Нагадуємо, у лютому 2021р. показники вузлів комерційного обліку теплової енергії необхідно передати до Херсонської ТЕЦ з 19 по 24 число.

Наразі сайт працює в тестовому режимі. Заздалегідь приносимо вибачення за можливі незручності.

Інші новини

Від: 6 Лютого, 2024

Від: 3 Січня, 2024

Від: 22 Грудня, 2023