Від: 30 Червня, 2021

На теплотрасах Херсонської  ТЕЦ продовжується реконструкція теплових мереж. Це відрізки трубопроводів, які потребують повної заміни за адресами:

  • Бериславське шосе в районі залізничного поштамту – ремонт підземних трубопроводів Д 630.
  • Проспект 200 – річчя Херсона, 31-А та вул. Миру 31, 33– ремонт трубопроводів Д 426 та засувок ДУ – 200 у теплокамері.
  • Вул. Шовкуненко, буд. 60 та буд. 58 – ремонт надземних трубопроводів Д – 89 та Д – 108.

Разом з цим, на магістральних мережах усіх напрямків (Дніпровський район, 1,3,4 Таврійські мікрорайони та центральна частина міста) проходить поточний ремонт запірної арматури та сальникових компенсаторів.

Нагадуємо, що для належної підготовки системи опалення будинку до функціонування взимку, необхідно в міжопалювальний період провести ремонтно-профілактичні роботи внутрішньобудинкових систем: промивання, налагодження і гідравлічні випробування систем централізованого опалення, відновлення теплової ізоляції та інші заходи.

Також під час підготовки будинку до опалювального періоду необхідно перевірити технічний стан конструктивних елементів будинків, провести скління вікон у під’їздах, ущільнення вікон, вхідних дверей та дверей на горищах, виконати дезінсекцію, дератизацію приміщень теплових пунктів та місць прокладання трубопроводів теплотехнічних систем, розташованих у підвалах житлових будинків та інше.

Інші новини

Від: 6 Лютого, 2024

Від: 3 Січня, 2024

Від: 22 Грудня, 2023