Реструктуризація заборгованості

Одним із методів вирішення питання погашення заборгованості за спожиту теплову енергію є укладання договору реструктуризації боргу. Боржнику необхідно відвідати Службу збуту теплової енергії та визначитись із схемою поетапного погашення заборгованості та укладання вищевказаного договору. Під час бесіди із фахівцем ТЕЦ вирішується питання про розмір першого внеску у залежності від доходів громадянина та його фінансових можливостей. Додатково визначається розмір щомісячного внеску, терміном реструктуризації: сума платежу за договором не повинна перешкоджати абоненту вносити також і поточні платежі за теплову енергію. Максимальний строк, на який укладається договір становить 60 місяців.

Херсонська ТЕЦ також готова надати фінансові канікули на 3 місяці для абонентів, які уклали договір реструктуризації, але в силу певних життєвих обставин тимчасово втратили платоспроможність.

Алгоритм укладання договору реструктуризації:

Відвідати Службу збуту теплової енергії АТ «Херсонська ТЕЦ», каб. 9, тел. 36-60-18, 36-61-80.

При собі мати паспорт та індивідуальний податковий номер.

Консультант операційної зали проведе звірку щодо суми боргу та направить до фахівця, відповідального за укладання договору.

Нагадуємо, Херсонська ТЕЦ регулярно направляє позови до суду щодо боржників, які зволікають із погашенням заборгованості