Служба Теплових мереж ТЕЦ щоденно на варті безперебійної подачі носія!

Від: 3 Лютого, 2021

           Щоденно фахівці підрозділу Теплові мережі дбають про те, щоб до кожного житлового будинку, який обслуговує  АТ «Херсонська ТЕЦ», безперебійно подавався теплоносій. Для цього за будь – якої погоди наші ремонтники згідно графіку проводять огляд стану теплових мереж, виявляють наявні витоки та несправності устаткування, оперативно їх усуваючи. Диспетчерська та експлуатаційна служби здійснюють контроль за дотриманням гідравлічного та температурного режиму системи теплопостачання. За зверненнями споживачів проводиться обстеження теплових вводів, контроль вхідних параметрів теплоносія, відповідність витрат теплоносія розрахунковим значенням, наявність витоків із системи, замір температури повітря у помешканнях споживачів для провдення подальших перерахунків.
           У рамках цих заходів, 02.02.2021р. працівниками ТЕЦ за декілька годин було ліквідовано пошкодження тепломережі по вул. І.Кулика, завдяки чому не порушився режим теплопостачання 38 багатоквартирних житлових будинків та двох дитячих закладів.
           Важливим профілактичним заходом є відновлення теплової ізоляції трубопроводів. У зв’язку з цим, в січні 2021р. виконано ізолювання 400 метрів магістральних трубопроводів 2Ду 700Ду 1000 по Бериславському шосе з використання теплоізоляційного матеріалу – пінополіуретану.
           Нам дуже приємно, що цілодобова праця ремонтного персоналу знаходить вдячний відгук. В минулому місяці на адресу ТЕЦ надійшов лист від ТОВ «Виробничо-житловий центр» (організації, що обслуговує житлові будинки в центральній частині міста) з подякою за добросовісну роботу та плідну співпрацю з слюсарями обслуговування теплових пунктів, які працюють в їхньому районі.

Інші новини

Від: 6 Лютого, 2024

Від: 3 Січня, 2024

Від: 22 Грудня, 2023