Від: 3 Серпня, 2021

Після скасування ПСО (покладання спеціальних обов’язків) для укладання нових газових договорів з ГК “Нафтогаз Трейдинг” підприємства теплокомуненерго (більше 200 українських тепловиробників) змушені закуповувати газ за цінами, значно вищими, ніж було закладено у тарифах (газова складова тарифу становить 80%). Враховуючи це, а також необхідність якісного проведення ремонтних робіт, АТ “Херсонська ТЕЦ” вслід за іншими теплопостачальними господарствами запроваджує ініціативу АВАНСОВОГО ПЛАТЕЖУ.

В серпневих платіжках абоненти побачать рядок з рекомендованою передплатою за теплову енергію, яка розраховуватиметься для кожного споживача окремо та становитиме 10% від нарахувань у опалювальному сезоні 2020 – 2021р.р.

Ми сподіваємось, що даний крок матиме позитивний вплив  на наших споживачів та допоможе зменшити фінансове навантаження на їхні домогосподарства у майбутньому осінньо-зимовому періоді. Адже багато хто вже зараз самостійно сплачує наперед, вносячи за опалення посильні суми грошових коштів.

Інші новини

Від: 6 Лютого, 2024

Від: 3 Січня, 2024

Від: 22 Грудня, 2023