Від: 6 Липня, 2021

Виконавчою службою Дніпровського району було стягнуто з підприємця – боржника АТ «Херсонська ТЕЦ» більше 100 тисяч боргу за опалення. При цьому боржнику додатково довелось сплатити виконавчий збір – 10 % від суми боргу. Завдяки плідній співпраці державних виконавців та фахівців ТЕЦ заборгованість було сплачено у повному обсязі.

Нагадуємо, що наявність застарілої заборгованості за межами строків позовної давності не звільняє боржника від її сплати. Адже позовна давність – це встановлений законом строк, протягом якого юридичні та фізичні особи мають право звернутися до суду з вимогою про захист свого порушеного права або інтересу (ст. 256 Цивільного кодексу). А відповідно до Ст. 267 ЦК України заява про захист цивільного права або інтересу має бути прийнята судом до розгляду незалежно від спливу позовної давності.

Підсумовуючи сказане, зазначимо, що урегулювання питання заборгованості доцільно починати зі Служби збуту теплової енергії Херсонської ТЕЦ, пл. Павла Дубинди,  буд. 3. Наші фахівці запропонують вам варіант реструктуризації боргу з урахуванням вашого матеріального стану та життєвих обставин. Також у касі № 1 ви можете сплатити заборговані кошти без додаткової банківської комісії.

Інші новини

Від: 6 Лютого, 2024

Від: 3 Січня, 2024

Від: 22 Грудня, 2023