Від: 23 Червня, 2021

Щоденно на АТ «Херсонська ТЕЦ» проходять ремонтні роботи на станційному обладнанні для забезпечення його безаварійної роботи у осінньо – зимовому періоді 2021 – 2022р.р. Так, до виконання заплановано:

  • Чистка фарфорових ізоляторів шинних мостів 10 кВт, трансформаторів зв’язку № 1Т, 2Т.
  • Ремонт електродвигуна циркуляційного насосу № 1А.
  • Виконання електрифікації приводу засувки МН – 6-1.
  • Заміна лінії зв’язку на прилади «Температура прямої і зворотньої води на місто» в районі водогрійної котельні (від датчиків до СК).
  • Заміна дефектної клемної коробки керування електроприводом засувки ВП -7 та заміна дефектної ділянки імпульсної лінії та запірної арматури рівнеміра основного деаератору.

Ми нагадуємо, що своєчасні оплати наших абонентів за спожиті послуги є найголовнішою передумовою не лише якісного проведення ремонтних робіт, а й  розрахунків за природний газ, який необхідний підприємству для забезпечення потреб споживачів у теплі на майбутній опалювальний сезон. Сплати без комісії можна у касах Товариства за адресами: пл. Павла Дубинди, 3, вул. 49 ХГД, 18-А, пр. 200 – років Херсона, 7-А або у будь – якому відділенні «Укрпошти». Також можливо скористатись платіжними онлайн-сервісами, за допомогою яких можна швидко, зручно й безпечно сплатити за спожите тепло, не виходячи з дому. На сайті Товариств в кабінеті користувача зареєстровані абоненти можуть проводити оплати через додаток Приват 24.

Інші новини

Від: 6 Лютого, 2024

Від: 3 Січня, 2024

Від: 22 Грудня, 2023