Від: 15 Квітня, 2021

АТ «Херсонська ТЕЦ» з розумінням ставиться до життєвих обставин, які не дозволяють боржникам підприємства вчасно та у повному обсязі розраховуватись за опалення. Як свідчить статистика, немає жодного будинку, який би 100 –  відсотково розрахувався за послуги з теплопостачання.

Та перш ніж розпочати заходи з примусового стягнення заборгованості, працівниками Служби збуту теплової енергії активно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота. Боржникам постійно направляються досудові вимоги та листи-повідомлення про наявність заборгованості та необхідність її погашення. Наші фахівці укладають з боржниками договори реструктуризації з урахуванням життєвих ситуацій останніх. Також на підприємстві діють боргові канікули до 3-х місяців для  сумлінних платників за договором, які тимчасово втратили платоспроможність.
Нагадуємо, що в Україні діє реєстр боржників за комунальні послуги. На черзі законопроєкт, який надасть більше повноважень виконавчій службі у стягненні боргів за комунальні послуги. Тому, щоб жити комфортно – перевірте себе у списах боржників за телефоном 36-61-80, 36-60-18 та вчасно сплатіть рахунки за централізоване опалення онлайн через додаток Приват 24 на сайті www.tec.ks.ua. Зручно та без комісії можна сплачувати через усі відділення Укрпошти або у касах ТЕЦ за адресами:

Пл. Павла Дубинди, 3 – каса № 1 – Дніпровський район

Пр. 200 років Херсона, 7-А – каса № 2 – мікрорайон Таврійський

Вул. 49 ХГД 18-А – каса № 3 – мікрорайон Таврійський.

На завершення, хочемо подякувати нашим сумлінним платникам, які незалежно від існуючих на сьогоднішній день соціальних проблем, знаходять можливість своєчасно розраховуватись за надані послуги з централізованого опалення.

Інші новини

Від: 6 Лютого, 2024

Від: 3 Січня, 2024

Від: 22 Грудня, 2023