Від: 9 Квітня, 2021

АТ «Херсонська ТЕЦ» повідомляє, що гідравлічні випробування теплових мереж підприємства на гідравлічну щільність та міцність підвищеним тиском завершено. Випробування магістральних мереж було виконано тиском 1,6МПа (16кгс/см2), розподільних – 1,12МПа (11,2 кгс/см2).

За результатами проведених гідравлічних випробувань фахівці ТЕЦ в різних районах міста (р-ни: ХБК, Центр, Північний, 1,3,4 Таврійські) визначили ділянки тепломереж, які знаходяться у аварійному стані, та потребують проведення ремонтних робіт у міжопалювальному періоді 2021р.

Наразі, з урахуванням виявлених пошкоджень, вносяться коригування до графіків ремонтних робіт на період підготовки до ОЗП 2021/22р.р. для забезпечення якісного проведення літньої ремонтної кампанії.

Загалом, на літній період заплановано усунення 128 пошкоджень, 34 з яких на комунальних мережах в управлінні Херсонської ТЕЦ, а саме: заміна компенсаторів та засувок, усунення поривів трубопроводів. Поряд з цим буде проведено поточний та капітальний ремонт обладнання.

Шановні абоненти! Наскільки якісно буде проведено літню ремонтну кампанію залежить лише від Вас. Станом на сьогодні відсоток оплати споживачів категорії «населення» за спожиту теплову енергію становить 60%. Ми сподіваємось, що Ваше відповідальне ставлення до оплати за спожиту теплову енергію зможе покращити цей показник, адже всі вільні кошти на підприємстві у міжопалювальний період буде використано для проведення заміни аварійних ділянок теплотрас.

Інші новини

Від: 6 Лютого, 2024

Від: 3 Січня, 2024

Від: 22 Грудня, 2023