Від: 26 Березня, 2021

Шановні споживачі!

Нагадуємо Вам про необхідність своєчасно та в повному обсязі сплачувати за послуги з централізованого опалення з метою уникнення додаткового фінансового навантаження під час примусового стягнення заборгованості.

Якщо споживач має заборгованість за житлово-комунальні послуги і відмовляється сплатити її в добровільному порядку або укласти договір реструктуризації, то така заборгованість стягується в судовому порядку.

Для укладання договору реструктуризації боргу боржнику необхідно відвідати Службу збуту теплової енергії, визначитись із схемою поетапного погашення заборгованості та сплатити перший внесок. Під час бесіди із фахівцем ТЕЦ вирішується питання про розмір першого внеску у залежності від доходів громадянина та його фінансових можливостей. Додатково визначається розмір щомісячного платежу, адже щомісячна сума за договором не повинна перешкоджати абоненту вносити також і поточні платежі за теплову енергію. Максимальний строк, на який укладається договір становить 60 місяців.

Херсонська ТЕЦ також надає фінансові канікули на 3 місяці для абонентів, які уклали договір реструктуризації, але в силу певних життєвих обставин тимчасово втратили платоспроможність.

Алгоритм укладання договору реструктуризації:

  1. Відвідати Службу збуту теплової енергії АТ «Херсонська ТЕЦ», каб. 9, тел. 36-60-18, 36-61-80.
  2. При собі мати паспорт та індивідуальний податковий номер, кошти для здійснення першого внеску.
  3. Консультант операційної зали проведе звірку щодо суми боргу та направить до фахівця, відповідального за укладання договору.

Нагадуємо, Херсонська ТЕЦ регулярно направляє позови до суду щодо боржників, які зволікають із погашенням заборгованості.

Інші новини

Від: 6 Лютого, 2024

Від: 3 Січня, 2024

Від: 22 Грудня, 2023