Від: 19 Березня, 2021

АТ «Херсонська ТЕЦ» повідомляє про проведення ремонтно-відновлювальних робіт на теплових мережах підприємства. Сьогодні, 19.03.2021р., по вул. Кримська, 146, 148  здійснюється ремонт трубопроводів в тепловій камері на тепломережі, яка знаходиться в управлінні ТЕЦ, до ЦТП-59. Аварійні роботи заплановано завершити протягом робочого дня та провести підключення житлових будинків. Нагадуємо, що для комфорту наших абонентів, бригади працюють цілодобово та прикладають усі зусилля, аби усунути пошкодження якісно та якнайшвидше.

Також працівники товариства за графіком проводять поточні роботи на теплових мережах, а саме: обхід та обстеження трубопроводів, підтяжка сальникових ущільнень, запірної арматури та інше. Здійснюють обстеження житлових будинків з метою контролю параметрів теплоносія, вчасно реагують на скарги, надають консультації головам ОСББ.

Звертаємо Вашу увагу на необхідність вчасно сплачувати за спожиту теплову енергію, бо це не лише впливає на якість проведення ремонтних робіт, а й забезпечує вчасні розрахунки за енергоносії, виплату заробітної плати та податків.

Для Вашої зручності АТ «Херсонська ТЕЦ» відкрила 3 каси безкомісійного прийому платежів, а саме: пл. Павла Дубинди, 3, пр. 200 років Херсону, 7-А, вул. 49 Гвардійської дивізії, 18-А. До того ж сплатити без комісії можна у будь-якому відділенні «Укрпошта». На сайті Ви можете сплатити за послуги онлайн, скориставшись додатком «Приват24».

Ми працюємо для Вас!

Інші новини

Від: 6 Лютого, 2024

Від: 3 Січня, 2024

Від: 22 Грудня, 2023